Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radosław Rutkowski Krzysztof Markowski Wieslaw Socha wizek pitu222 Viesta (5784 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
SudViking napisał:

Dziękuję też pozostałym, szczególnie za kalkulator celny i info o tym, że rok mozna jeździc na polskich tablicach.

Pozdrawiam.

no tak może ci się uda
otóż na pewno nie dostaniesz stałej pracy, co jest prawie pewne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
opptymus napisał:
Z kim ty rozmawisz?

Lechoog to slynny na caly portal schizofrenik i alkoholik Gabrys. Wrzuc w portalowa wyszukiwarke a zobaczysz z kim masz do czynienia

nie wiem czy rozmowa z osobą pragnącą swój majątek sprowadzić do Królestwa ma znamiona większej powagi
i dostojeństwa uczestników
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Piotrek ski
(SudViking)
Wiking
O to się nie martwię.

Pracowałem dla Norwegów za granicą, mowa więc bardziej o relokacji niż zaczynania wszystkiego od nowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
gargamel gargamelowaty
(gargammell)
Stały Bywalec

NIE WSZYSCY SA OFERMAMI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Sorry, pomylilem sie. To przeciez Jaste a nie Gabrys jest tym Lechoogiem.
Nie wiem, moze to "wszak" mnie zmylilo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
opptymus napisał:
Sorry, pomylilem sie. To przeciez Jaste a nie Gabrys jest tym Lechoogiem.
Nie wiem, moze to "wszak" mnie zmylilo.

bardziej bierz pod uwagę starość
demencję
nie perfekcyjność umysłu
może działanie alkoholu itp
żeby na poważnie brać dysputę z fachowcem z Abu Dhabi, co to majątku się w Polszy w postaci samochodu doigrał i chce to przetransferować teraz do Królestwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
z s
(jay)
Nowicjusz
Sa auta ktore warto sprowadzic z niemiec. Raz ze wiekszy wybor to w pewnych konfiguracjach wychodza sporo,taniej, np na finie cena od 200 000 nok a kupiona w niemczech z podobnym wyposazeniem i silnikiem wyjdzie maks 150 000 nok. Da sie ? Da sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(AgnieszkaJa)
Nowicjusz
Jezeli jestes wyksztalcony i w miare "obrotny" znajdz sobie lepiej prace w Polsce i zyj u siebie. Nie pisze tego wcale ze strachu,ze sie tu zjezdza coraz wiecej cudzoziemcow. To po prostu taka dobra rada. Norwegia to zimny i bezuczuciowy kraj. Nie ma jak w domu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
z tym autem to zastanów sie dość dobrze gdyż pewno kiedyś bedziesz go chciał sprzedać i tutaj moze pojawic sie problem bo naprawde wątpie że jakis norweg bedzie chciał kupic mercedesa od Polaka i to jeszcze sprowadzonego z Polski, gdzie samochody na rynek skandynawski sa z innych czesci produkowane. Chyba że bedziesz chciał sprzedać Polakowi czy Litwincowi lub oddac na złom i dostać magiczne pare tys kr. Sprowadzone auta przy odsprzedaży sa po prostu gorzej traktowane, mniej zaufania. Generalnie w Norwegii nie kupuje sie samochodów od Polaków gdyz albo sa przekombinowane, łaczone metoda na sznurek lub sline albo zwyczajnie w opłakanym stanie...tak o tym temacie myslą norwegowie i inne ciapackie nacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok